جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

نشانه های اصلی #اختلال نقص توجه #بیش_فعالی

اشتراک‌گذاری در:

بی توجهی:

کودکان مبتلا به نقص توجه- بیش فعالی بیشتر به محرک های نا مربوط #توجه می کنند، اما از محرکهای #مربوط که مستلزم توجه است، چشم پوشی می نمایند و توانایی حفظ توجه در طول زمان مشخص شده را ندارند.

کودکان مبتلا به این اختلال به #آسانی حواسشان پرت می شود و از انجام تکالیفی که نیازمند توجه نمودن برای زمان طولانی است، خودداری می کنند.

کودکانی که بی توجه هستند مشکلات زیادی در آموختن #مطالب درسی دارند و بر اثر عدم توجه تمرکز نداشتن و نیمه کاره رها کردن کارها تغییر مکرر فعالیتها، کند بودن. برنگشتن به سراغ کاری که نیمه کاره رها شده و افزایش خطا در کارهای یکنواخت و خسته کننده دچار #مشکل می شوند.

هنگامی که با آنها #صحبت می شود گوش نمی دهند، متعلقات خود را گم می کنند و نمی توانند دستورالعمل ها را #دنبال نمایند.

🏃 بیش فعالی:

کودکان دارای اختلال نقص توجه/ بیش فعالی در متوقف ساختن #فعالیت های خود در موقعیتهای مورد نیاز ناتوانند. آنان بیش از حد #تکان خورده و نمی توانند آرام بنشینند مدام در حرکت ، جنب و #جوش بوده و نمی توانند به روش معمول بازی کنند، دست و پاهایشان #بیقرار و ناآرام است.

🏃‍♀ تکانشگری:

تکانشگری کودکان مبتلا به این اختلال با نبود #کنترل در موقعیت هایی که نیازمند توجه کنترل شده یا یک تکلیف سازمان یافته است معلوم می شود. این گونه کودکان تمایل دارند هرگونه #پرسشی را با اولین فکری که به می رسد، #پاسخ دهند. آنها به پیامد رفتارهای خود توجه کافی ندارند و عواقب آن رفتارها را #پیش_بینی نمی کنند و همچنین برای به تعویق انداختن ارضای نیازهای خود با مشکل روبرو هستند و تمایل دارند که خواسته های آنها #فوری برآورده شود.

🔹 کودک مبتلا به اختلال نقص توجه/بیش فعالی نمی تواند منتظر رعایت #نوبت خود باشد و تحمل انتظار کشیدن ندارد. در جمعی که دیگران مشغول #صحبت کردن هستند بدون هیچ ملاحظه ای وارد شده و حرف آنها را قطع می کند.

کد خبر:907

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *