ویژگی افرادی که هرگز در زندگی پیشرفت نمی کنند

اشتراک‌گذاری در:

توسط لاچلان براون 
ترجمه دکتر فتانه امیری

بگذارید به شما بگویم، بین افرادی که در زندگی پیشرفت می کنند و کسانی که پیشرفت نمی کنند، تفاوت فاحشی وجود دارد. تفاوت؟

عادات
همه چیز به عادت ها مربوط می شود، خوب یا بد. عادات بدی که توسط افراد بی کیفیت انجام می شود، آنها را در یک مکان نگه می دارد و از حرکت به جلو جلوگیری می کند.

من Lachlan Brown هستم، بنیانگذار Hack Spirit و از طرفداران پرشور ذهن آگاهی. من متوجه شده ام که این افراد به عادات خاصی می چسبند که مانع رشد شخصی آنها می شود.
در این مقاله، 8 عادت از این قبیل افراد بی کیفیت را که به نظر می رسد هرگز در زندگی پیشرفت نمی کنند، بیان می کنم.

  1. آنها در گذشته زندگی می کنند

همه ما اشتباه می کنیم. گذشته بخشی از زندگی است. با این حال، افراد با کیفیت پایین مهارتی در سکونت در گذشته دارند. آنها تمایل دارند در شکست های گذشته خود گرفتار شوند و هرگز به خود اجازه نمی دهند که به جلو بروند. این تثبیت بر روی اشتباه رخ داده، به جای تمرکز بر نحوه درست کردن همه چیز، آنها را در حلقه منفی نگه می دارد.

انگار سعی می کنند در حالی که مدام در آینه عقب نگاه می کنند به جلو بروند. و همه ما می دانیم این ماندن در گذشته چگونه به پایان می رسد.

روانشناسان به این عادت نشخوار فکری می گویند، یک عادت ذهنی که می تواند منجر به پریشانی شدید عاطفی شود. به جای اینکه از گذشته خود درس بگیرند و از آن به عنوان پله ای برای پیشرفت استفاده کنند، اجازه می دهند که به مانع تبدیل شود.
اما به یاد داشته باشید که زیگموند فروید، پدر روانکاوی، زمانی گفت: «از آسیب‌پذیری‌های شما، قدرت شما بیرون خواهد آمد.

۲. از مسئولیت دوری می کنند

یکی دیگر از عادت هایی که در بین افراد بی کیفیت متوجه شدم، فرار مداوم آنها از مسئولیت است. آنها به سرعت دیگران را به خاطر بدبختی های خود سرزنش می کنند و هرگز نقش خود را در این موقعیت تصدیق نمی کنند.
یک مثال شخصی به ذهنم می رسد. یکی از دوستانم، بگذار او را جان صدا کنیم، همیشه دیر می آمد. دیر سر کار، دیر برای جلسات، دیر برای اجتماعات. اما به‌جای اینکه تأخیر خود را تکرار نکند، همیشه ترافیک، زنگ ساعت خاموش نشدن او یا عوامل خارجی دیگر را مقصر می‌دانست.
به نظر می رسید که جان هیچ وقت از نظر او مقصر نبود. این اجتناب از مسئولیت، او را از تشخیص و پرداختن به موضوع واقعی باز داشت.

۳ – مدیریت ضعیف زمان

همانطور که کارل یونگ روانشناس مشهور می گوید: “شناخت تاریکی خود بهترین روش برای مقابله با تاریکی است.”
شناخت و تسلط بر کاستی هایمان گامی حیاتی به سوی رشد شخصی و حرکت رو به جلو در زندگی است .

۴. دیدگاه منفی دارند

یکی از مشخص ترین ویژگی های این افراد ، نگاه منفی آنها به زندگی است. آنها لیوان را نیمه خالی می بینند و همیشه بر مشکلات تمرکز می کنند تا راه حل ها.
در کتابم، اسرار پنهان بودیسم: به اهمیت پرورش ذهنیت مثبت در دستیابی به رشد شخصی و آرامش درونی می پردازم. بودیسم به ما می آموزد که ذهن ما قدرتمند است – واقعیت ما را شکل می دهد.

با این حال، این افراد تمایل دارند بر آنچه در زندگی‌شان اشتباه است تمرکز کنند، اغلب مسائل خود را بزرگ‌نمایی می‌کنند و برکاتشان را نادیده می‌گیرند. این منفی نگری دید آنها را تیره می کند، آنها را از دیدن فرصت ها باز می دارد و مانع پیشرفت آنها می شود.

  1. فاقد نظم و انضباط هستند

روانشناسان موافق هستند که خود انضباطی یکی از ویژگی های کلیدی افراد موفق است. متأسفانه، این افراد اغلب فاقد این کیفیت ضروری هستند.
خود انضباطی شامل توانایی کنترل احساسات و غلبه بر نقاط ضعف است. این نیروی محرکه ای است که به ما کمک می کند در مقابل انگیزه های مضر، به تعویق انداختن کارها و تمرکز بر اهداف بلندمدت مقاومت کنیم.

با این حال، کسانی که برای حرکت رو به جلو تلاش می کنند، اغلب الگویی از تکانشگری و رضایت فوری را نشان می دهند. آنها لذت کوتاه مدت را به سود بلند مدت ترجیح می دهند که در نهایت منجر به پشیمانی و رکود می شود.

  1. آنها همیشه مشغول هستند اما هرگز سازنده نیستند

این افراد اغلب در چرخه ای از مشغله بدون بهره وری گرفتار می شوند.

آنها  همیشه عجله دارند، همیشه کاری انجام می دهند، اما اگر دقت کنید، پیشرفت بسیار کمی دارند. این به این دلیل است که آنها مشغول بودن را با بهره وری اشتباه می گیرند. آنها نمی دانند که مشغول بودن لزوماً به این معنی نیست که شما مؤثر یا کارآمد هستید.
مثل دویدن روی تردمیل است. شما حرکت می کنید، اما به جایی نمی رسید.

این عادت “مشغول کاری” آنها را از اهدافشان منحرف می کند و آنها را از حرکت به جلو باز می دارد. برای شکستن این چرخه، باید یاد گرفت که وظایف را اولویت بندی کند و بر کیفیت تمرکز کند.

۶ . از تغییر می ترسند

تغییر اجتناب ناپذیر است. این تنها ثابت در زندگی است. با این حال، این افراد اغلب از تغییر می ترسند و در برابر آن مقاومت می کنند و ترجیح می دهند در منطقه امن خود بمانند.
این مقاومت در برابر تغییر آنها را از رشد و حرکت به جلو باز می دارد. آنها به چیزهای آشنا می چسبند، حتی اگر برای پیشرفت آنها مضر باشد. آنها به جای پذیرش فرصت های جدید، آنها را به عنوان تهدید می بینند.
اما تغییر برای رشد ضروری است. ما را از منطقه امن خود خارج می کند و به ما کمک می کند تکامل پیدا کنیم.

کارل راجرز روانشناس مشهور می گوید: ” فردی پیشرفت کرده است که یاد گرفته است چگونه یاد بگیرد و تغییر کند.”
از تغییر نترسید – آن را در آغوش بگیرید. این اولین قدم برای حرکت رو به جلو در زندگی است.

  1. خود را با دیگران مقایسه می کنند

افتادن در دام مقایسه آسان است، اما این عادت راهی مطمئن برای جلوگیری از رشد شخصی است.
وقتی مدام خود را با دیگران مقایسه می کنیم، تمرکز خود را از سفر خودمان به سفر دیگری تغییر می دهیم. ما در نهایت احساس ناکافی می کنیم و دستاوردها و پیشرفت خود را از دست می دهیم.

زمانی را به یاد می‌آورم که مدام پیشرفت خود را به‌عنوان یک علاقه‌مند به ذهن‌آگاهی و نویسنده با دیگران در رشته‌ام مقایسه می‌کردم. این یک چرخه تضعیف کننده بود که علیرغم دستاوردهای خودم احساس رکود و ناتمام بودن را در من ایجاد کرد.
حقیقت این است که زندگی یک مسابقه نیست. مسیر هر کس منحصر به فرد و مختص خودش است. روی رشد خود تمرکز کنید و پیشرفت خود را جشن بگیرید، مهم نیست که چقدر کوچک به نظر می رسند.

  1. برای خودسازی ارزشی قائل نیستند

رشد شخصی یک مقصد نیست، یک سفر است. اما برای این افراد ، ایده خود-بهبودی اغلب در پشت سر قرار می گیرد.

آنها در وضعیت فعلی خود راحت هستند و انگیزه ای برای بهبود یا یادگیری مهارت های جدید ندارند. این رضایت آنها را راکد نگه می دارد و مانع پیشرفت آنها در زندگی می شود.
اما کلید حرکت رو به جلو، یادگیری مداوم و خودسازی است. این در مورد اعتراف به نقاط ضعف و کار بر روی آنها، یادگیری مهارت های جدید و به طور مداوم از محدودیت های خود است.
همانطور که آبراهام مزلو روانشناس معروف یک بار گفت: “در هر لحظه ما دو گزینه داریم: قدم به جلو برای رشد یا ماندن در منطقه امن .”

انتخاب کنید که قدم به جلو بگذارید، برای خودسازی ارزش قائل شوید و رشد را در آغوش بگیرید.

همه چیز در مورد آگاهی و عمل است

عادات افراد بی کیفیتی که در مورد آنها صحبت کردیم، به هیچ وجه ثابت نشده است. آنها را می توان با خودآگاهی، عزم راسخ و تلاش مداوم تغییر داد.

شناخت این عادت ها در خودمان اولین قدم برای تغییر است. گام بعدی؟ اقدامی برای جایگزینی آنها با موارد مثبت.
در کتابم، اسرار پنهان بودیسم: چگونه با حداکثر تأثیر و حداقل نفس زندگی کنیم ، به اهمیت خودآگاهی و ذهن آگاهی در رهایی از این رفتارهای خود محدود کننده عمیق تر می پردازم. اصول بودیسم بینش های ارزشمندی را در مورد چگونگی پرورش ذهنیت مثبت و داشتن یک زندگی رضایت بخش ارائه می دهد.
این مهم است که به خود یادآوری کنیم که رشد شخصی یک سفر است و هر سفر با یک قدم آغاز می شود. خواه پذیرش تغییر، پرورش نظم و انضباط شخصی یا ارزش گذاشتن برای خودسازی باشد، هر قدم ما را به بهترین نسخه از خودمان نزدیک‌تر می‌کند.

همانطور که کارل راجرز روانشناس معروف یک بار گفت: «زندگی خوب یک فرآیند است، نه یک حالت . این یک جهت است، نه یک مقصد.» پس بیایید این سفر خودسازی را آغاز کنیم و حرکت رو به جلو را ادامه دهیم.

کد خبر:738

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *