سلیمانیه میزبان هنرمندان صنایع‌دستی استان مرکزی

اشتراک‌گذاری در:

دو هنرمند منتخب استان مرکزی با هدف معرفی ظرفیت‌های صنایع‌دستی و گسترش تعاملات فرهنگی، به نمایندگی از ایران در نمایشگاه بین‌المللی صنایع‌دستی سلیمانیه شرکت می‌کنند.

به‌گزارش پایگاه خبری پهنه پرواز به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی، محمود مرادی‌ نراقی ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ گفت: نشستی با هدف هماهنگی و آمادگی هرچه بیشتر هنرمندان منتخب استان برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی صنایع‌دستی سلیمانیه عراق برگزار شد. در این نمایشگاه که از ۳۱ اردیبهشت تا ۵ خرداد برگزار می‌شود، سرکار خانم جدیدی، هنرمند گلیم‌باف از شهرستان خمین و آقای میرزاخانی، تولیدکننده آثار سنگی از شهرستان محلات به نمایندگی از استان مرکزی شرکت خواهند کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی با تأکید بر اهمیت نمایشگاه‌های بین‌المللی به‌عنوان فرصتی برای توسعه بازارهای صادراتی، افزود: در شرایط اقتصادی امروز، تنها با ارائه آثار خلاقانه و نوآورانه می‌توان بازارهای هدف را شناسایی و زمینه سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت در حوزه صنایع‌دستی را فراهم کرد.

او اضافه کرد: حضور هر هنرمند در نمایشگاه‌های خارجی در حکم یک سفیر فرهنگی برای کشور است. رعایت اصول دیپلماتیک، اخلاق حرفه‌ای، و انتقال صحیح مفاهیم فرهنگی، هویتی و سنتی، از جمله وظایف مهم هنرمندان در این بسترها به‌شمار می‌رود.

مرادی نراقی با اشاره به ظرفیت‌های بازاریابی دیجیتال در گسترش فروش محصولات صنایع‌دستی گفت: فضای مجازی یکی از بسترهای مؤثر در معرفی آثار و جذب مخاطب بین‌المللی است و هنرمندان باید بهره‌برداری از این فضا را به‌عنوان یک ضرورت در دستور کار خود قرار دهند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی تأکید کرد: ضروری است هنرمندان حاضر در نمایشگاه، در طول برگزاری و پس از اتمام رویداد، گزارش مستندی از روند فعالیت‌ها، تعاملات و نتایج حاصل ارائه دهند تا این اداره‌کل بتواند وضعیت بازارها را رصد و برای نمایشگاه‌های آتی برنامه‌ریزی دقیق‌تری انجام دهد.

او افزود: بروشورهای معرفی هنرمندان باید به زبان‌های کردی و عربی ترجمه شود و در کنار آن، نصب پوسترهای معرفی استان و توزیع کتابچه‌های انگلیسی‌زبان، از ظرفیت غرفه‌ها برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری و فرهنگی استان بهره‌برداری  شود.

کد خبر:2630

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *