جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

رئیس جمهور جدید صدای چند گروه را باید  بشنود»

اشتراک‌گذاری در:

به گزارش پایگاه خبری پهنه پرواز به نقل از خبرآنلاین، سید حسن موسوی چلک ، رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران گفت رئیس جمهور جدید صدای چند گروه را باید  بشنود.

انتخابات  ریاست جمهوری با تعیین رئیس جمهور جدید به پایان رسید.ضمن تبریک به منتخب مردم در این یادداشت کوتاه لزوم توجه به چند گروه و شنیدن صدای شان را بدون در نظر گرفتن اولویت های هر گروه یادآوری کنم.

گروه اول: بیش از 50 درصد مردمی هستند که علیرغم همه تبلیغات وتشویق ها باز هم  شرکت نکردند. گروه دوم: صدای حامیان رقیب خود را هم باید بشند چون پس از  انتخاب، رئیس جمهور همه مردم است و به همین دلیل «جمهور» است.گروه سوم: صدای حامیان خود را هم باید بشنود که تلاش کردند تا با این  انتخاب خواسته های منطقی شان در راستای حقوق شهروندی شنیده شود .

گروه چهارم: ایرانیان خارج از کشور هستند که رئیس جمهور جدید می تواند از ظرفیت های علمی  و دانشی و توانایی های اقتصادی برای سرمایه گذاری  و سایر ظرفیت های شان و.. استفاده کند . پس شنیدن صدای آنان هم مهم است.

گروه پنجم: بطور  خاص صدای اقشار دارای نیاز های خاص و محرومین و فقرا (افراد دارای معلولیت، زنان سرپرست خانوار، کودکان بی سرپرست و بد سرپرست، آسیب دیدگان اجتماعی، بیماران و بویژه بیماران  خاص، سالمندان تنها، بی خانمانها، افراد اتیسم و…) هستند.گروه ششم: کسانی هستند که امروزه به دلایل مختلف در زندان ها به سر می برند.آنان هم صدایی دارند که باید شنیده شود. چون رئیس جمهور این افراد هم هست.گروه هفتم: زنان هستند که نیاز مند حمایت وتوجه بیشتر در جامعه هستند.

گروه هشتم:کودکان، نوجوانان وجوانان  هستند که آینده کشور به این افراد وابسته است. گروه نهم:ساکنین مناطق حاشیه نشین نیازمند بازآفرینی شهری هستندکه تقریبا حدود بیست میلیون نفر از جمعیت کشور را شامل می شوند وشهروندانی مثل بقیه مردم هستند(شهرواندان درجه دوم نیستند).گروه دهم: مردم سایر ادیان الهی هستند که طبق قانون اساسی در ایران سکونت و فعالیت دارند وشهروند محسوب می شوند. گروه یازدهم:  ایرانیان اهل تسنن هستند وبرای تحقق عدالت همه جانبه برای این افراد از هیچ کوششی دریغ نورزد. چون رئیس جمهور که خود شیعه است فقط رئیس جمهور شیعیان ایرانی نیست.

گروه دوازدهم: بازنشستگان و سالمندان هستند که  اکثر آنان در حال حاضر زندگی شایسته ای ندارند.گروه سیزدهم: معلمان و اساتید دانشگاه هستند. رئیس جمهور نباید فراموش کند که تربیت نیروی نسانی برای کار و مدیریت و سیاستگذاری و تحقیق و … از طریق نهاد های آموزشی انجام می شود. گروه چهاردهم: کارگرانی هستند که چرخ صنعت و  توسعه کشور وابسته با این افراد است. گروه پازدهم: اصحاب رسانه هستند که برای ایجاد شفافیت ومطالبه گری در چارچوب وظایف قانون نیازمند حمایت های همه جانبه هستند.

به امید ایرانی آبادتر با  مردمی شادتر و جامعه ای برخوردار از زیست نیکو آنگونه که شایسته مردم ایران زمین است.

کد خبر:646

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *