به گزارش پایگاه خبری پهنه پرواز به نقل از گجت نیوز، روشی که دانشمندان برای تصفیه آب شیر یافتهاند، مربوط به جوشاندن آب قبل از مصرف میشود. در واقع دانشمندان به این نتیجه رسیدهاند که با جوشاندن آب میتوان تا حدود ۹۰ درصد از میکروپلاستیکها را حذف کرد.
میکروپلاستیکها آلودگیهایی هستند که حتی امروزه نیز در محصولات برندهای معتبر آب آشامیدنی وجود دارند و آب شیر هایمان نیز مملو از این گونه موارد است. دستگاه تصفیه آب که یکی از جدیدترین اختراعات است، میتواند تا حدی در برابر این میکروپلاستیکها مقابله کند. خوشبختانه دانشمندان دریافتند که باجوشاندن آب که روش بسیاری سادهای است میتوانید تا ۹۰ درصد از این میکروپلاستیکهای آب شیر خود را حذف کنید.
طبق گفته محققان در آب های سختی که مقدار بیشتری از مواد معدنی دارند، این میکروپلاستیکها بهتر جدا شدهاند. علت در این است که میکروپلاستیکها در ماده گچی پوسته مانندی که در اثر جوشیدن در ته کتری ایجاد میشود به دام میافتند. توصیهای که در ادامه دانشمندان به مردم میکنند این است که پس از جوشاندن آب بهتر است همین آب تصفیه شده را نیز یک بار از فیلتر چای عبور دهند تا از این تکههای گچی مملو از میکروپلاستیک در آب اثری نباشد.