برای اینکه بچه ها در #خانه مطالعه کنند باید یک #الگوی رفتاری داشته باشند که در خانه مطالعه می کند.
به گزارش پایگاه خبری پهنه پرواز به نقل از کانال آموزش اختلالات، اگر #والدین کتاب بخوانند، احتمالاً فرزندانشان نیز اهل #خواندن می.شوند اگر والدین اهل مطالعه نباشند احتمالاً فرزندانشان نیز اهل مطالعه نخواهند شد . به نظر این بچه ها خواندن فعالیتی است که صرفاً به #مدرسه مربوط میشود .
پس خیلی ساده است اگر می خواهید فرزندتان در مدرسه #موفق باشد و اگر می خواهید به #مطالعه عشق بورزد، اگر می خواهید فرزندتان را #کتاب_خوان بار بیاورید، (برنامه ریزی کنید ، #گوشی را کنار بگذارید ) خودتان باید #مطالعه کنید.
والدین میتوانند علاقه مستمر و بیپایان را به مطالعه و کتابخوانی در فرزندان ایجاد کنند. به این صورت آنها برای فرزندان کتاب میخوانند و آنها به مرور علاقه به داستان و شعر پیدا میکنند و خودشان کمکم دنبال خواندن کتابهای مختلف میروند تا اینکه بالاخره به آن جایی میرسند که از کتاب لذت برده و با آن تفریح کرده و روز به روز به علاقهمندیشان افزوده میشود.
قدرت تخیل کودک در سنین بالاتر در شش تا نه سالگی رشد میکند و با مفاهیم آشنا میشود و درک کند. وقتی فرزند بتواند دنیای خیال و واقعیت را از هم تشخیص دهد، به فکر کردن میپردازد. در چنان شرایطی خواندن آنها را با ناشناختهها آشنا میکند. در این میان عادت به مطالعه، نقش مهمی ایفا میکند. بسیاری از پدر و مادر توقع دارند که فرزندانشان به مطالعه عادت کند.
پدر و مادر، به عنوان اولین معلم فرزندان میتوانند شوق و انگیزه مطالعه را در آنها تقویت کنند. بدون شک، اگر والدین و افراد بزرگترِ خانواده بهمطالعه علاقهمند باشند، فرزندان با مشاهدهای آنها، از بزرگان خانواده الگوگیری کرده و به مطالعه و کتابخواندن میپردازند و پس از مدتی، مطالعه و خوانش کتاب، جزئی از کارهای مهم و عادات وی میشود