اختلال در انجام محاسبات #رياضى چه نشانه هایی دارد؟

اشتراک‌گذاری در:

کودکانی که در این زمینه نارسایی دارند، در درک و یادگیری ریاضی دچار مشکل و دردسر بسیار می شوند. #مهارت‌های ریاضی آنان به خوبی همکلاسی هایشان نیست. بنابراین آنها ممکن است
به #زمان بیشتری برای یادگیری ریاضی نیاز داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری پهنه پرواز به نقل از کانال آموزش اختلالات، این افراد در به #خاطر سپردن قواعد ریاضی مشکل دارند. از طرفی #ضعف حافظه می‌تواند این اختلال را تشدید کند مثلا؛ برای تبدیل کیلومتر به متر یا تبدیل سانتی متر به میلیمتر به خاطر نمی آورد که هر یک کیلومتر = ۱۰۰۰ متر است یا هر سانتی متر = ۱۰میلیمتر است.

مشکل در حل #مسئله های ریاضی به ویژه مسئله های چند مرحله ای مثال؛ آریا در هر روز ۲۰ صفحه کتاب می خواند حساب کنید که در یک ماه او چند صفحه کتاب می خواند ، خواندن یک کتاب ۲۰۰ صفحه ای، برای آریا چند روز طول می کشد؟ برای حل این مسئله باید به خاطر آورد که یک ماه چند روز است و سپس عمل ضرب را انجام دهد برای قسمت دوم مسئله هم عمل تقسیم را باید انجام دهد

داشتن خطاها و اشتباه هایی از سر بی توجهی مثلا عدد ۱۰۰۰ را ۱۰۰ در نظر می گیرد.

کند یا تند بودن عملکرد فرد در انجام محاسبات که در هر دو صورت به حل مسئله منجر نمی‌شود.

مشکل در یادگیری مطالب #جدید :ریاضی مانند شمارش ،پول، ساعت ،کسر اعداد اعشاری محیط مساحت و ….

اختلال یادگیری در ریاضی خیلی وابسته به دیگر نقاط ضعف و قوت های کودک است.

توانایی کودک برای انجام محاسبات ریاضی تا حد زیادی ناشی از ناتوانی در یادگیری #زبان یا اختلال #دیداری یا مشکل داشتن در تعیین #توالی حافظه یا #سازماندهی است.

کودکی که اختلال یادگیری ریاضی دارد، ممکن است در به خاطر سپردن و سازماندهی اعداد علائم #عملیات ریاضی مانند ۱۰ = ۵ + ۵ یا ۲۵ = ۵ ضرب در۵ دارای مشکل باشد.

همچنین کودکان دارای اختلال ریاضی ممکن است مشکلاتی با اصول #شمارش داشته باشند مانند شمردن ۲ تا ۲ تا یا شمردن ۵ تا ۵ تا یا مشکل داشتن در گفتن ساعت .

کد خبر:797

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *