بهترین منابع تامین امگا۳ برای بدن/ کمبود آن چه عوارضی دارد؟

اشتراک‌گذاری در:

آیا مصرف مکمل امگا ۳ به همه افراد توصبه می‌شود؟

به گزارش پایگاه خبری پهنه پرواز به نقل از خبرآنلاین، دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با تاکید بر اینکه اسیدهای چرب امگا ۳ در ماهی آزاد، سالمون، ساردین، قزل‌آلا و میگو و نیز در بذر کتان،سویا،حبوبات و گردو یافت می‌شود، می‌گوید: «تخم‌مرغ و لبنیات و روغن کانولا،کلزا و زیتون مقادیر قابل‌توجهی امگا۳ دارند.»

او ادامه می‌دهد: «پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی و لخته شدن خون و تنطیم رشد مغزی و جسمی کودکان با کمک امگا۳ ممکن است. کمبود این اسید چرب ضروری منجر به خشکی و شکنندگی ناخن و موها و دردهای پراکنندگی مفصلی و خستگی می‌شود.»

هاشمی بیان می‌کند: «اما در مورد همراهی مکمل امگا۳ برای کاهش وزن، نظرات متفاوتی وجود دارد. در صورت داشتن میزان کافی ترکیبات حاوی امگا۳ در برنامه غذایی روزانه نیازی به مصرف مکمل آن نخواهیم داشت.»

کد خبر:1351

نظرات ارزشمند شما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *